Om je rijbewijs te halen volstaat het niet dat je foutloos een auto kunt besturen. Je moet ook goed op de hoogte zijn van de verkeersregels. Daarom moet je voordat je mag ‘afrijden’ het theorie examen met goed gevolg hebben afgelegd. Dit wordt afgenomen door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Het toeval wil dat hun kantoor in dezelfde straat is gevestigd als het pand van Logical Theory. Wel zo makkelijk dus, je kunt bij ons in Amsterdam Sloterdijk het theorie examen oefenen en met de lesstof nog vers in je geheugen het examen theorie afleggen.

Een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Daarom sturen we je huiswerk zodra je je hebt aangemeld voor onze cursus auto theorie in Amsterdam. Dit huiswerk kun je doornemen voorafgaand aan de cursus zodat je de basisregels al in je hoofd hebt. Wij zijn van mening dat een goede en degelijke cursus met een logische opbouw en inhoud je meer brengt dan een cursus die je belooft dat je binnen 1 of 2 uurtjes de stof in je hoofd hebt. De kans dat daarvan maar weinig blijft hangen is groot. En dan zit je op je examen en duizelt het je zo dat je de eenvoudigste vragen misschien nog fout beantwoordt. En dat schiet niet op, want dan slaag je zeker niet en kost het je opnieuw geld om het theorie examen opnieuw te doen.

Een goede voorbereiding op het CBR theorie examen

Theorieles in verschillende talen

Theorie Cursus in verschillende talen

Als je theorie examen gaat doen in Amsterdam, dan ben je misschien wel niet van oorsprong Nederlands. Amsterdam is een internationale smeltkroes van nationaliteiten. Daarom richt Logical Theory zich nadrukkelijk op kandidaten voor wie Nederlands niet de moedertaal is. Wij bieden de cursus voor het CBR theorie examen in Amsterdam Sloterdijk daarom aan in vier verschillende talen, te weten:

  • Nederlands
  • Engels
  • Chinees
  • Farsi

 

Voeg ons toe op WeChat!

Scan de onderstaande QR-code of gebruik het onderstaande WeChat ID

WeChat QR code

WeChat ID: wxid_2z4sbrz3897f12

Neem contact met ons op

We zijn offline, maar je kunt ons altijd een e-mail sturen!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0