Selecteer je gewenste datum en schrijf je in voor de auto theorie cursus. Na je inschrijving nemen we contact met je op om je inschrijving te bevestigen. Na de bevestiging ontvang je huiswerk. Hierna zien we elkaar bij de cursus zodat we samen het theorie examen gaan oefenen.

  IN VERBAND MET COVID-19 TIJDELIJK GESLOTEN

  Inschrijven voor de theorie cursus

  Je kunt je bij Logical Theory heel eenvoudig inschrijven voor een cursus om het theorie examen te oefenen. Via het bovenstaande online inschrijfformulier kun je je direct aanmelden voor een cursus CBR theorie. De cursus staat open voor iedereen. Dus ook als je niet bij ons staat ingeschreven voor je autorijlessen kun je de cursus volgen. We hanteren hierbij het principe van een goede en logische cursus waar je ook echt wat aan hebt. De woorden ‘snel’ en ‘goedkoop’ staan bij ons niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Toch betaal je een eerlijke prijs en leer je in relatief korte tijd alles wat je moet weten om succesvol aan het examen theorie in Amsterdam Sloterdijk te kunnen deelnemen. Het doel is dat jij in één keer slaagt voor je examen theorie. Als dat lukt dan zijn wij net zo trots als jij bent.

  Nadat je het cursusgeld hebt voldaan sturen we je een bevestiging met de datum en tijd van de cursus.

  Heb je vragen over de theorie cursus dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer +316 26066458 of het contactformulier!

  Voeg ons toe op WeChat!

  Scan de onderstaande QR-code of gebruik het onderstaande WeChat ID

  WeChat QR code

  WeChat ID: wxid_2z4sbrz3897f12

  Neem contact met ons op

  We zijn offline, maar je kunt ons altijd een e-mail sturen!

  Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
  0