Bij Logical Theory werken mensen uit de praktijk. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het geven van praktijkrijlessen en weten dus wat er op de markt aangeboden wordt als het gaat om het halen van je rijbewijs. Het theorie examen is daarbij minstens zo belangrijk. Want zonder dat zal je nooit je rijbewijs halen, hoe goed je inmiddels ook een auto kunt besturen. De regels kennen is immers minstens zo belangrijk als goed achteruit in kunnen parkeren.

Ons doel is dat je in één keer slaagt

Het doel van onze cursus is uiteraard dat je slaagt voor het theorie examen. Het grote voordeel is dat we ons kantoor hebben in dezelfde straat als het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) Je kunt dus nadat je de cursus bij ons hebt gevolgd een paar deuren verderop terecht voor het CBR theorie examen in Amsterdam Sloterdijk. Wel zo prettig om alles in één keer af te kunnen ronden. De theorie zit nog vers in je geheugen, dus de kans dat je het auto theorie examen met goed gevolg aflegt is aanzienlijk groter.

Logical Theory gaat voor degelijk en logisch

Je kunt het theorie examen niet ‘even snel’ halen. Hiervoor is een degelijke voorbereiding nodig. Je kunt gaan voor een goedkope cursus waar je in een sneltreinvaart de lesstof krijgt voorgeschoteld. Wat daarvan blijft hangen moet je maar afwachten. Logical Theory gaat niet voor snel en goedkoop, maar voor een logische en degelijke cursus die voor een eerlijke prijs wordt gegeven. Waar voor je geld is ons motto. Wij zijn pas tevreden als je alle lesstof goed hebt begrepen en als je ons enkele dagen later vol trots kunt vertellen dat je bent geslaagd voor het theorie examen en dus kunt gaan werken aan het moment dat je mag gaan afrijden.

Voeg ons toe op WeChat!

Scan de onderstaande QR-code of gebruik het onderstaande WeChat ID

WeChat QR code

WeChat ID: wxid_2z4sbrz3897f12

Neem contact met ons op

We zijn offline, maar je kunt ons altijd een e-mail sturen!

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt
0